Min baggrund

Velkommen.
Mit navn er Charlotte Clemmensen. Jeg er uddannet psykolog fra Danmarks Pædagogiske Universitet og er medlem af Dansk Psykologforening. Jeg har arbejdet som privatpraktiserende psykolog siden 2003 i klinikfællesskaber i København og i Søborg.

Herudover har jeg en tidligere uddannelse som socialpædagog og er forfatter til bogen Baby på vej – den allerførste tid som mor og far, som er udgivet på Politikens Forlag. Læs mere om bogen her.

I 2012 startede jeg Forældreklubben.dk. Her holdes forældrerådgivning, foredrag for forældre og fagpersoner om emner inden for familieområdet og personlig udvikling.

Jeg har i flere år arbejdet som privatpraktiserende psykolog og har stor erfaring i at arbejde med både børn, unge og voksne med forskellige problemer og vanskeligheder.

Herudover varetager jeg forskellige opgaver:
• Jeg er psykologisk konsulent på Kofoeds Skole, hvor jeg varetager skolens familierådgivning og andre behovsrettede opgaver som foredrag, undervisning og supervision af skolens personale.
• Jeg er tilknyttet en speciel mødregruppe på Vesterbro for kvinder med efterfødselsreaktioner / fødselsdepressioner. Dette arbejde varetager jeg i tværfagligt samarbejde med sundhedsplejen på Vesterbro.
• Jeg er brevkasseredaktør på www.barneguiden.dk, hvor jeg besvarer spørgsmål fra brugere om børn og forældreskab, ligesom jeg også skriver artikler til siden.
• Jeg har gennem flere år været tilknyttet Psykologisk Korttidsrådgivning på Vesterbro, hvor jeg har rådgivet mennesker med forskellige problemstillinger.
• Herudover holder jeg foredrag, workshops og kurser, samt udfører undervisnings-og supervisionsopgaver inden for psykologiske emner.
I min praksis hjælper jeg mennesker i deres udvikling og forandring og benytter anerkendte psykologiske metoder. Jeg foretager en løbende kvalitetssikring af mit arbejde gennem supervision, kurser og videreuddannelser.