Angst

Angst er en pinefuld lidelse og kan være en stor hindring i hverdagen. I nogle tilfælde kan den begrænse dig, der er angst, fuldstændigt.

Nogle angsttilstande opstår tilsyneladende ‘ud af det blå’ og viser sig i forskellige situationer. Angstens præcise årsager kendes ikke. Der er tale om en kombination af biologiske og psykologiske faktorer. For nogle medfører angsten, at de begynder at undgå forskellige situationer, hvor de er bekymrede for, at angsten kan opstå.

Du oplever måske, at din angst er blevet en fast del af din hverdag, og du føler dig meget begrænset og styret af dine angstfyldte tanker. Måske har du svært ved at tro på, at du igen kan komme til at leve et liv uden angst eller med angst i en mindre grad, hvor den ikke er så styrende for dit liv. Mange skammer sig over angsten og taler ikke med deres nærmeste eller andre om det. Men det er vigtigt og godt, at du er åben om din angst, så du kan bearbejde den.

I behandlingen arbejder vi på, at du lærer at forstå din angst, hvad der fremkalder den, og hvordan du kan takle den, når den opstår.

 

Charlotte Clemmensen

Jeg prioriterer at tilrette mit arbejde, så der altid er tid til akutte samtaler, og aldrig lang ventetid, da jeg ved at det i nogle tilfælde er vigtigt at kunne få hurtig hjælp. Du kan kontakte mig for yderligere oplysning og bestilling af tid på Tlf.: 22 58 03 99 eller på mail: mail@psykologcc.dk.