Coaching

Coaching er en positiv, fremadrettet proces, der hjælper dig til at finde ud af, hvad du vil, og hvad der forhindrer dig i at opnå det.

Det kan bruges til at se på mange af livets forhold:

• dit forældreskab
• dit familieliv
• dit arbejdsliv
• dit fritidsliv

Du får en dybere forståelse og indsigt i dine egne muligheder, som virker positivt på din situation og motiverer dig til handling og forandring. Jeg hjælper dig med motivation til at nå dine satte mål og se på, hvordan du bryder de gamle, indarbejdede mønstre.

Der er mange forskellige faggrupper, som tilbyder coaching. Det betyder, at coaching foretages af folk med meget forskellig baggrund. Coaching hos en psykolog har den egenskab, at forløbet er forenet med en kvalificeret viden og forståelse af menneskets personlighed. Det er en stor kvalitet for den, der modtager coaching.

 

Charlotte Clemmensen

Jeg prioriterer at tilrette mit arbejde, så der altid er tid til akutte samtaler, og aldrig lang ventetid, da jeg ved at det i nogle tilfælde er vigtigt at kunne få hurtig hjælp. Du kan kontakte mig for yderligere oplysning og bestilling af tid på Tlf.: 22 58 03 99 eller på mail: mail@psykologcc.dk.