Stress

Stress er ikke en sygdom, men det er kroppens signal om, at den er overbelastet, og et vink til dig om, at du byder dig selv mere, end din krop og psyke kan magte. Derfor skal du tage stress alvorligt og reagere på den.

Jeg tilbyder både forebyggende og behandlende samtaler til dig, der mærker, at stress er ved at få tag i dig og fylder i din hverdag. Sammen går vi på opdagelse i, hvad det er for forhold og betingelser, der gør, at stress hos dig har gode vækstbetingelser:

Hvordan kan stressen ‘få lov’ at invadere dit arbejds- og/eller familieliv? Hvad kan du gøre for at mindske oplevelsen af stress?

Du vil få konkrete, enkle redskaber og råd til at mindske eller komme din stress til livs. Du vil også få råd og vejledning til at indarbejde nye og anderledes vaner i din hverdag.

 

Charlotte Clemmensen

Jeg prioriterer at tilrette mit arbejde, så der altid er tid til akutte samtaler, og aldrig lang ventetid, da jeg ved at det i nogle tilfælde er vigtigt at kunne få hurtig hjælp. Du kan kontakte mig for yderligere oplysning og bestilling af tid på Tlf.: 22 58 03 99 eller på mail: mail@psykologcc.dk.